Twee Justice League films (en meer) vóór 2020

Het superheldennieuws houdt maar niet op. Was vorige week Marvel aan de beurt met geruchten over een Captain America v Iron Man, deze week is grote concurrent DC weer aan de beurt.

DC is al jaren zoekende om van hun superhelden net zo'n succes te maken als het Marvel Cinematic Universe, met hits als ThorIron Man en The Avengers. Met Man of Steel werd een eerste stap gezet die in 2016 wordt uitgebouwd met Batman V Superman - Dawn of Justice. In die film maakt Ben Affleck zijn debuut als Batman en Gal Gadot als Wonder Woman. Maar dit is nog maar de start. Tot 2020 zal Warner Bros. 13(!) films uitbrengen omtrent de superhelden van DC.

 Hieronder vind je de lijst.

2016:  

BATMAN v SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 

SUICIDE SQUAD  

2017:

LEGO BATMAN  

WONDER WOMAN 

JUSTICE LEAGUE PART ONE - Opvallend is dat hier heel specifiek 'Part One' wordt genoemd.

2018:  

THE FLASH - De TV-serie The Flash is vorige week in de VS begonnen en erg goed ontvangen. De kans zit er dus in dat we twee versies van dit karakter tegelijk krijgen. De film en tv-serie zijn niet gerelateerd. Tevens wordt het titelkarakter door een andere acteur (Ezra Miller) gespeeld. Benieuwd hoe het publiek hier op reageert.

AQUAMAN - Zoals lang geleden voorspeld, speelt Jason Mamoa de rol van Aquaman

2019:  

SHAZAM - Met Dwayne Johnson als Black Adam

JUSTICE LEAGUE PART TWO - De finale? Zack Snyder regisseert.

2020: 

CYBORG 

GREEN LANTERN - Een reboot...

Tevens worden ook een solo Batman-film en een solo Superman-film in de tussenperiode verwacht.

Dus daar heb je het. Wat denken jullie? Zullen al deze films uiteindelijk worden gemaakt? Gezien het gesteggel met de eerstkomende film (reeds twee keer van releasedatum gewisseld) zou ik niet te hard dromen van bovenstaande lijst. DC gaat in ieder geval wel keihard de strijd aan met Marvel. Benieuwd hoe dat gaat lopen.