Bruidegom vermoordt bruid tijdens huwelijksnacht

Voor het pasgetrouwde stel Scott Samson en Kelly Ecker uit een dorp in het Amerikaanse Indiana was de huwelijksnacht het einde. Letterlijk dan. Na een hoogopgelopen ruzie over geld schoot Scott Kelly vervroegd naar gene zijde. Daarna besloot Scott zelf ook een kijkje te nemen in het hiernamaals.

Na een leuke receptie werd het feest voortgezet in het huis van het kersverse paar. De oudere anesthesioloog van 54 was eindelijk met zijn muurbloempje van 50 getrouwd, een verpleegster in hetzelfde ziekenhuis als waar Scott werkt.

Maar naarmate de avond vorderde, werd de sfeer steeds grimmiger. Sterker nog: bruid en bruidegom kregen een heftige ruzie, over geld uiteraard. Men was het blijkbaar nog niet helemaal eens over de voorwaarden waaronder ze getrouwd waren. Op een bepaald punt riep Scott: "Je zal nooit een cent van mijn geld zien!" Kort daarop, zo rond half twee 's nachts, verliet de laatste gast de bijeenkomst die als feest bedoeld was.

Drie minuten later belde Kelly in paniek het alarmnummer, waarbij ze gilde dat haar man van zins was haar een kopje kleiner te maken.

Toen de hulpdiensten een half uur later arriveerden was het te laat. Zij troffen twee levenloze lichamen aan. Er is een mogelijkheid dat Scott – gezien zijn werk in het ziekenhuis - zijn partner eerst had verdoofd voordat hij zijn daad verrichtte, maar aannemelijk is dat niet.