Tekken 7 komt met Rage Art en Power Crush

Op dit moment test Bandai Namco Tekken 7 op locatie in Tokyo en Osaka. Producer Katsuhiro Harada verzekert de fans dat het spel grafisch op 60% van het uiteindelijke beoogde resultaat zit. Er komen ten minste twee nieuwe vechters, maar het meest interessant zijn de nieuwe aanvalstechnieken.

Op YouTube kun je heel veel filmpjes vinden van de testlocaties in belabberde kwaliteit. Bandai Namco zond beelden uit via NicoNico, een soort Japanse YouTube. Zodra er betere beelden zijn, dan zullen wij die tonen. Op het moment kan er gevochten worden met Alisa, Asuka, Bryan, Dragunov, Feng, Heihachi, Hwoarang, Kazuya, King, Lars, Law, Leo, Lili, Paul, Steve en Xiaoyu. Twee nieuwe speelbare personages zijn Katarina en Claudio. De veelbesproken Eliza, een halfnaakte vrouwelijke vampier, is dus niet van de partij bij deze testronde.

Eliza

Bandai Namco heeft twee innovaties bedacht: Rage Art en Power Crush. Als je personage bijna dood is, wordt Rage Art actief. Je kunt dan een vette comeback-move maken, waarmee je alsnog kunt winnen mits je niet wordt onderbroken. Een Power Crush is een special soort aanval die je niet kunt onderbreken. Je kunt wel schade oplopen als je de Power Crush uitvoert, maar je maakt de move altijd af.

Je kunt het uiterlijk van je personage voor een gevecht een beetje aanpassen. Asuka heeft een optionele hamer en  Dragunov heeft grote klauwen om aan zijn handen te zetten. Het is niet bekend of dit enig effect heeft op je vechtstijl of de hoeveelheid schade die je kan doen.

Hieronder zijn filmpjes die de aanvallen het duidelijkst tonen, zonder al te veel hysterisch Japans gekrijs.