Dit wordt dé FOK!gadget: de Rukhand!

Met december in aantocht hebben wij nu al een gadget gevonden dat door Piet voor menig FOK!ker uit de zak zal worden getoverd. Een sekspeeltjesfabrikant heeft namelijk de 'Handie' aangekondigd, een speciale masturbatiehandschoen. Een rukhand dus.

Het vervaarlijke ding is een handschoen met een aantal handigheidjes. Volgens de makers is het gemaakt van het beste silicone. Verder vermelden ze dat het ding 'soepel en zacht' is en geeft het je 'volledige controle en een perfecte greep', zo weet Het Laatste Nieuws.

Het werkt heel simpel. Je slingert PornHub aan, trekt de handschoen aan en slaat de hand aan jezelf. De vibratiefunctie helpt je hierbij een handje. Verder is de rukhand voorzien van een ingebouwd glijmiddelsysteem, voor levensecht contact.

De leukste feature is echter het ingebouwde opvangreservoir. Al je fapsap wordt dus keurig opgevangen. Na het legen van je zak keer je de boel om en spoel je de Handie uit.

Er is echter wel een maar. Het ding is helaas nog niet beschikbaar. Ze hopen nu via crowdfunding 76.500 euro bij elkaar te trekken om het ding op de markt te brengen. Dus FOK!kers, hier kun je meehelpen jouw droom waar te maken.

Dichterbij dit zullen de meeste FOK!kers nooit komen...