FOK! LOL't om freubelende Action-paupers

Soms kom je wel eens topics tegen op het forum waarvan je telkens een grijns om je smoel krijgt. Sinds gisteren hebben we weer zo'n pareltje: Freubelen met Gerda, Ria en Annie: van meuk maken wij nog meer meuk.

Een topic vol creaties van huismoedertjes die creatief aan de slag gaan met goedkope rommel van de Action. De winkel waar je op zaterdagmiddag struikelt over de hoofddoekjes en korte, pittige kapsels, en dan ook terecht door de FOK!kers wordt gemeden als de pest.

Gelukkig weten de users wel raad met knutselmutsen. Want wat is er nu mooier dan een wattenschijfjesbuis? Gemaakt van, jawel, een lege Pringles-bus. "Ik ga even in foetushouding in een hoekje liggen huilen", luidt de reactie dan ook.

En waarom zou je nu geen teenslippers maken van waterballonnen? Weer een geweldig leuk idee. Andere creatievelingen maken zelfs sfeerlichten van kniekousen, of plakken kabouters op een bezemsteel. Of anders pimp je een theepot.

Deze knutselmutsen hebben zich verzameld op Facebook, in pagina's als 'ActionFanpagina' en 'Creatief met Action'. Of zoals een FOK!ker bewoordde: "Argggg....wat een heerlijke zelf pijniging door dit topic te scrollen...wat een ellende :D:') .....beetje als aan een korstje trekken waarvan je weet dat het pijn doet maar toch voelt het stiekem lekker!" En daar willen we het graag bij laten.