Baas (16) neukt 2 juffen, allebei bloedmooi

Een 16-jarige scholier aan de Destrehan High School in St. Charles Parish is ongetwijfeld de baas van de school. Het ventje gaat er prat op twee leraressen aan zijn paarsgepunte lans te hebben geregen. Een van hen, Shelley Dufresne, is zelfs bloedmooi.

Het kereltje klapte vorige week uit de school. Hij schepte op bij zijn matties over zijn minnaressen. Niet alleen de 34-jarige Dufresne behoort tot zijn veroveringen, maar ook haar collega zou hij een veeg hebben gegeven.

Na een kort onderzoek heeft de politie de blondine, een milf met drie kids, gisteren in de boeien geslagen. Dufresne zou zich namelijk vorige maand hebben laten uitwonen door de scholier. Dit geile onderonsje vond plaats in een woning in Montz.

Gisteravond is de mooie docente op borgtocht vrijgelaten. De politie is nog bezig met haar collega, die ook seks zou hebben gehad met het ventje. Of zij ook bloedmooi is, is helaas niet bekend.

Update 20.40 uur:
Inmiddels is ook de naam van lerares twee bekend. Het zou hier gaan om Rachel Respass. Deze lerares Engels blijkt ook bloedmooi, zo blijkt uit een foto die user rolstoeltje heeft gevonden. Zij is inmiddels ook gearresteerd en wordt hevig aan de tand gevoeld.