Meisje heeft gangbang op kermis

Een meisje heeft onlangs een zeer kinky avontuurtje beleefd op de kermis van Malaga. Zij heeft zich daar in Spanje laten uitwonen door maar liefst vijf jongens tegelijk.

De jaarlijkse kermis vormde vorige maand het decor voor een ouderwetse gangbang. Zij beweerde op 17 augustus door vijf knappe knapen te zijn groepsverkracht. Hierna werden vijf jongemannen tussen de 17 en 23 jaar opgepakt.

Eind vorige week diende dan eindelijk de rechtszaak tegen het vijftal. De rechter was er echter al snel uit. Omdat het meisje de handelingen vrijwiliig onderging, heeft de beste man de ventjes vrijgesproken.

Als bewijs diende een selfie, die is gemaakt tijdens de vermeende verkrachting. Hierop is te zien hoe het meisje relaxt en lacht met drie van haar 'verkrachters'. Ook werden er vijf kermismedewerkers gehoord.

De arbeiders hebben de orgie gezien, maar niet ingegrepen. Volgens hen was het duidelijk dat het meisje niet werd verkracht. "Als we het vermoeden hadden gehad dat ze werd gedwongen, hadden we zeker ingegrepen", aldus een van hen. "Ze zag er echter niet uit alsof ze hulp nodig had."

Het meisje, waarvan de leeftijd niet bekend is, heeft toegegeven dat ze vrijwillig vijf jongens heeft afgewerkt. Ze heeft een aangifte ingediend wegens verkrachting omdat het intieme onderonsje is gefilmd. Zij wilde met de aangifte voorkomen dat het filmpje zou uitlekken.