Patty Brard geniet van 'prachtige' trouwerij

Patty Brard heeft volop genoten van haar bruiloft. "Het was prachtig", zei ze maandagavond in RTL Boulevard. Eerder op de dag beloofde ze in Amstelveen eeuwige trouw aan Antoine van de Vijver. Daarmee is de 59-jarige presentatrice aan haar vierde huwelijk begonnen.

"Het was zo geweldig, ik ben zo 'overwhelmed'", vervolgde Brard. "Een man van wie ik na negen jaar met recht kan zeggen: daar wil ik de rest van mijn leven bij horen. Ik ben echt gelukkig."

De ceremonie werd geleid door Brards SBS-collega Kees Tol. "Kees deed het echt heel erg goed", vindt ze. De presentatrice en haar Antoine schreven elkaar voor de trouwerij ieder een brief aan elkaar. "Hij heeft daar de beste stukken uitgepakt."

"Ik was best wel zenuwachtig", sprak Tol op zijn beurt in Shownieuws. "Omdat het best wel een persoonlijk moment is." Andere bekende Nederlanders die aanwezig waren op de bruiloft zijn Bridget Maasland, Gerard Joling, Hans Klok en Dre en Roxeanne Hazes.

Het ging maandag om 'een besloten wettelijke inzegening'. Volgende week doen ze het gebeuren nog eens over, maar dan een stuk uitbundiger.