Ex noemt huwelijk met Jennifer Lopez 'erg zwaar'

Chris Judd vond het 'erg zwaar' om met Jennifer Lopez getrouwd te zijn. "Je privacy wordt continu geschonden", herinnert de 45-jarige danser, die tussen 2001 en 2003 met Lopez was getrouwd, zich in het Amerikaanse blad Us Weekly. "Je bent eigenlijk geen normaal persoon meer."

Judd noemt de dag dat hij zich in de echt verbond met Lopez 'een circus'. "Volgens mij zijn meerdere mensen gearresteerd omdat ze probeerden een bergje op te klimmen om zo een glimp op te kunnen vangen. We hebben zelfs het luchtruim af moeten huren."

Uiteindelijk lukte het Judd, die Lopez leerde kennen tijdens de clipopnamen van Love Don't Cost a Thing, te wennen aan de aandacht voor zijn privéleven. "Het was moeilijk om in de schijnwerpers te staan, maar je moet het accepteren en omarmen. Zodra je stopt je te verzetten, wordt het makkelijker. Als je blijft vechten voor je privacy, word je gek."

De vele aandacht voor hun huwelijk is volgens Judd niet de oorzaak geweest van de breuk. "Dat heeft nooit invloed gehad op onze relatie. Jammer genoeg werkte het gewoon niet meer."

Hoewel Judd, die inmiddels is hertrouwd en een dochter heeft, niet meer aan Lopez' zijde prijkt, spreekt de danser nog vol lof over de zangeres. "Ze ziet er geweldig uit. Iedereen die dat ontkent, liegt. Waarom haar relaties steeds stranden, weet ik ook niet. Ik denk dat het met inzet te maken heeft. De vraag is altijd hoeveel werk je in een relatie wilt steken."