Beyoncé en Jay-Z in katzwijm voor elkaar

Beyoncé en Jay-Z hebben zaterdagavond aan het Franse publiek uitgebreid hun liefde voor elkaar uitgesproken. Het showbizzkoppel treedt al sinds juni samen op in hun On the Run Tour, maar al maanden gaan geruchten dat de twee op punt van scheiden staan en slechts toeren om de centen.

"Ik ben jouw grootste fan", zei de 33-jarige zangeres met tranen in haar ogen. "Ik hou van je", voegde ze daaraan toe. "Beste entertainer in de wereld", antwoordde haar elf jaar oudere man. "Ik hou van haar. Zij is mijn vrouw."

Ook bedankten de twee het Parijse publiek. "We zijn dol op Parijs", zei Jay-Z. "Het is voor ons een zeer speciale plek omdat we hier ons hebben verloofd en baby Blue hebben verwekt", verwees hij naar hun 2-jarige dochter, Blue Ivy.

Naar verluidt zou de rapper vrijdagavond in zijn nummer Beach Is Better hebben verwezen naar een tweede zwangerschap van Beyoncé. In plaats van de zin 'I replace it with another one' zou hij hebben gezongen 'She's pregnant with another one'. Het stel wil echter niets bevestigen.