Geknakte man Bonnie St. Claire kan bijna weer lopen

Anne-Jan Jongebloed kan bijna weer lopen. In januari viel hij tijdens een echtelijke ruzie met Bonnie St. Claire van een balkon, waarbij hij een dubbele beenbreuk opliep. "Nog een paar weken therapie en dan kan ik weer op eigen benen staan, en hoop ik weer fulltime aan het werk te gaan", zegt hij dinsdag in De Telegraaf.

"De pennen worden er binnenkort uitgehaald", gaat de 46-jarige Jongebloed verder over zijn naar eigen zeggen meest gitzwarte periode uit zijn leven. "Veel pijn heb ik niet meer, maar voor extra steun loop ik nog met een kruk."

Jongebloed en zijn 64-jarige Bonnie hebben de strijdbijl inmiddels begraven. Ook hebben ze besloten wat minder vaak diep in het glaasje te kijken, toch een van de voornaamste redenen van de vele ruzies. "Ik zal niet ontkennen dat we nog weleens een wijntje of roseetje drinken, maar met mate. Echt sterke drank halen we gewoon niet meer in huis."

"We hebben gelukkig op tijd ingezien dat, wilden we nog wat van ons leven en in het bijzonder van onze relatie maken, het roer om moest", vertelt Jongebloed. "Ondanks alles wat we hebben meegemaakt en we over elkaar en naar elkaar toe hebben gezegd, heeft de liefde gewonnen. We hebben uiteindelijk een manier gevonden om samen door te gaan."