Lindsay Lohan schikt met vrachtwagenchauffeur

Lindsay Lohan heeft een schikking getroffen met de vrachtwagenchauffeur die ze twee jaar geleden aanreed. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Volgens ingewijden krijgt de chauffeur, die Lohan voor de rechter sleepte vanwege mentale schade, een schadevergoeding van de actrice.

De 28-jarige actrice knalde twee jaar geleden met een gehuurde auto op de vrachtwagen. Kort na het ongeluk beweerde Lohan eerst dat ze niet zelf achter het stuur zat, maar kwam daar later van terug. Dat haar remmen het niet deden, zoals ze toen beweerde, bleek echter evenmin te kloppen. De actrice raakte zelf lichtgewond bij de botsing.

Lohan, die sinds 2007 geregeld in aanraking met justitie kwam, lijkt haar leven de laatste twee jaar weer meer op orde te hebben. De actrice, die worstelde met meerdere verslavingen, is naar eigen zeggen nuchter en probeert al enige tijd haar carrière nieuw leven in te blazen. Zo werd Lohan gevolgd in een realityserie en maakt ze later deze maand haar debuut in een toneelstuk op West End in Londen.