Dave Roelvink na handtastelijkheden weer in cel

Dave Roelvink heeft afgelopen weekeinde een nacht in de cel doorgebracht. Dat zegt de acteur tegen RTL Boulevard. Hij was samen met twee meisjes gaan stappen in Amsterdam en nadat hij terugkwam van het toilet, dacht hij een van hen van achteren te zien staan. "Ik gaf haar een tik op haar kont, maar dat bleek dus niet het juiste meisje te zijn", zegt Roelvink.

"Vervolgens ging ze herrie schoppen en om een lang verhaal kort te maken, kwam de politie erbij", gaat Roelvink verder. Hij verzette zich tegen de politie en moest uiteindelijk een nacht in de cel blijven.

Roelvink kwam vorige maand in opspraak nadat hij in verband werd gebracht met een roof in een villa, waar hij op dat moment met vrienden een feestje vierde. Uiteindelijk bleek voor zestigduizend euro aan sieraden, kleding en elektronica te zijn ontvreemd. Roelvink ontkende iets met deze zaak te maken te hebben, maar verbleef wel enkele nachten in een politiecel.

Op internet verschenen twee filmpjes waarin te zien is hoe Roelvink zich door de 21-jarige dochter van de eigenaars van de villa oraal laat bevredigen. Die zouden later met de filmpjes zijn gechanteerd, waarna ze juridische stappen ondernamen tegen de makers van de filmpjes.

Roelvink kwam twee maanden geleden ook al in aanraking met justitie. Hij bestuurde een auto terwijl zijn rijbewijs was afgepakt wegens rijden onder invloed.