'Tweede kindje Peter Jan Rens en Virginia'

Peter Jan Rens en Virginia verwachten hun tweede kindje. Dat schrijft De Telegraaf woensdag op basis van bronnen, die het nieuws van laatstgenoemde zelf zouden hebben vernomen. De 63-jarige presentator en zijn 22-jarige verloofde werden in juni nog ouders van dochter Djelisa.

Rens liet na de geboorte weten zo snel mogelijk te willen trouwen met Virginia, maar een week later dook het bericht op dat de relatie voorbij was. De twee bleken echter nog steeds een koppel te zijn, maar kwamen eerder deze maand weer negatief in het nieuws omdat ze een flinke ruzie hadden op het recreatiepark waar ze momenteel wonen.

De presentator legt de strubbelingen uit als het gevolg van hun hartstochtelijk relatie. "Maar we leggen het altijd weer bij. Voor onze dochter en voor ons zelf." Hij heeft ook al een volwassen dochter uit een eerdere relatie, zijn verloofde een 6-jarige zoon. Virginia zou nu vijf weken zwanger zijn.

Update 09.05 uur:
Peter Jan Rens ontkent bovenstaand bericht. Op zijn Facebookpagina meldt hij: "Dat Virginia zwanger is is niet waar! Als dat zo was geweest hadden we het zelf aangekondigd. Weer een opgemaakt verhaal in de Telegraaf vertel is een keer de waarheid. Er wordt gezegd 5 weken dat is knap toen was Djelisa 5 weken oud! Haha.."