'Mariah Carey en Nick Cannon al maanden uit elkaar'

Het huwelijk van Mariah Carey en Nick Cannon is maanden geleden al gestrand. De twee leven sinds mei niet meer onder een dak, schrijft entertainmentwebsite TMZ. De scheiding zou zelfs al zo goed als rond zijn.

Niet alleen zouden Carey en Cannon, die in april 2011 de tweeling Monroe en Moroccan verwelkomden, niet meer samenwonen, de twee zouden ook nog nauwelijks contact hebben. Ingewijden laten TMZ weten dat Carey en Cannon elkaar alleen spreken als hij de kinderen komt ophalen.

Volgens de entertainmentsite komt de breuk voor een groot deel voor rekening van Kim Kardashian. Cannon werd in maart in een radioshow gevraagd vijf sterren te noemen met wie hij het bed heeft gedeeld. Kardashian was tot grote woede van Carey een van hen. Cannons biecht zou zijn echtgenote hebben beledigd en het begin van het einde hebben betekend.

Toen Cannon in een andere radioshow opbiechtte dat hij pas met Carey naar bed mocht na hun bruiloft, zou de maat vol zijn geweest voor de zangeres. Ook is Carey naar verluidt niet blij dat Cannon veel buiten de deur is voor optredens, terwijl hij het niet hoeft te doen voor het geld.

Ook de komiek zou niet meer gelukkig zijn met zijn huwelijk. Cannon zou meer en meer voelen dat Carey 'onmogelijk' is, omdat ze alleen maar ja-knikkers om zich heen heeft. De diva zou niet tegen een beetje tegengas kunnen. Ook baalt Cannon ervan dat Carey zo moeilijk doet over zijn werk.