Justin Bieber heeft aap afbetaald

Justin Bieber is Duitsland geen geld meer verschuldigd voor zijn voormalige aapje Mally. De zanger, die het beestje vorig jaar achter moest laten bij de douane omdat hij niet de juiste papieren had, heeft het opvangcentrum waar Mally woonde de verschuldigde achtduizend euro betaald. Dat heeft het opvangcentrum vrijdag bekendgemaakt.

De 20-jarige Bieber had zijn huisdier vorig jaar bij zich toen hij in München aankwam. Op het vliegveld bleek echter dat de Canadees niet de juiste documenten had voor Mally en de aap werd in beslag genomen. Toen de zanger vervolgens geen moeite meer deed om het beestje terug te krijgen, werd Mally Duits eigendom. De aap woont nu in een dierentuin in het noorden van Duitsland.

Het opvangcentrum waar de aap vorig jaar verbleef, wilde dat Bieber het geld betaalde om kosten van de zorg, eten en controles van een dierenarts te dekken. Als de zanger, die geregeld in aanraking met justitie komt, niet had betaald, zou het mogelijk moeilijk worden voor hem om door Europa te reizen.