Juf weg om tietenfoto's en pijpen komkommer

Elaine McKay uit Clacton zit momenteel 'tussen twee banen in'. De hulpjuf van een school in het Engelse Essex heeft namelijk foto's van haar tieten en kiekjes waarop ze een komkommer pijpt naar een 15-jarige scholier gestuurd. Ditmaal heeft uw verslaggever niet zijn best gedaan de hand te leggen op de foto's. McKay is namelijk al 58 jaar oud...

De knaap in kwestie schepte tijdens het schooljaar enorm op over zijn relatie met de belegen lerares. Zo had hij kiekjes van haar ontvangen waarop zij haar, ongetwijfeld hangende, tieten toont. Op andere foto's laat zij uitdagend een komkommer achterin haar keel verdwijnen.

Al snel kreeg men lucht van de zaak, en het duurde dan ook niet lang of de hulpdocente moest voor de rechtbank verschijnen. Hoewel ze bekende foto's te hebben gestuurd, ontkende McKay seks met de jongen te hebben gehad. Volgens haar heeft het ventje een leugentje verteld dat een eigen leven is gaan leiden. De jury gelooft haar en heeft haar op dit punt onschuldig bevonden.

Vandaag heeft de school bekendgemaakt dat de geile hulpjuf niet meer werkzaam is voor Clacton Coastal Academy. Men laat in het midden of ze zelf ontslag heeft genomen of de laan is uitgestuurd. Volgende maand zal de rechtszaak worden voortgezet.