Nog dinsdag autopsie Robin Williams

De dood van Robin Williams wordt nader onderzocht. De Amerikaanse nieuwszender CNN meldt dat nog dinsdag een autopsie plaatsvindt. Williams werd maandag dood gevonden in zijn woning in Californië. De 63-jarige acteur pleegde waarschijnlijk zelfmoord.

Williams werd zondagavond rond 22.00 uur voor het laatst gezien. Dat verklaarde de sheriff van Marin County. Hij liet ook weten dat Williams waarschijnlijk stierf als gevolg van verstikking.

Autopsie moet opheldering geven over de precieze doodsoorzaak. Dinsdagavond Nederlandse tijd volgt volgens entertainmentwebsite TMZ een persconferentie van de lokale politie over Williams' dood. De website meent al te weten dat Williams zichzelf heeft opgehangen, op basis van bronnen die nauw betrokken zijn bij het drama.

Williams werd maandag dood gevonden in zijn woning. Hoogstwaarschijnlijk beroofde hij zichzelf van het leven. Hij heeft zijn laatste gevoelens niet opgetekend voor nabestaanden. De familie van de komiek heeft vooralsnog geen afscheidsbrief gevonden en dat lijkt ook niet meer te gebeuren, schrijft TMZ.