Turkse Süperlig in FIFA 15

Na een absentie van twee jaar, is de Turkse Süperlig speelbaar in FIFA 15. Alle achttien teams zullen speelbaar zijn. Door de komst van de Turkse Süperlig zal het aantal competities in FIFA 15 gelijk blijven als in FIFA 14, namelijk 33. Eerder berichtten we al dat de Braziliaanse competitie, wegens licentieproblemen, niet in FIFA 15 zal zitten.

De Turkse Süperlig heeft jaren in de FIFA-series gezeten, maar in FIFA 13 zat, wegens een omkoopschandaal, de Süperlig niet meer in het spel. Het Turks topteam Galatasaray heeft nog wel in de afgelopen edities gezeten en eerder was al bevestigd dat Fenerbahce speelbaar zou zijn.

Behalve de Süperlig gaan er geruchten over meerdere competities die toegevoegd kunnen gaan worden. EA Sports heeft dit jaar de rechten van de Copa Libertadores gekocht, de Zuid-Amerikaanse variant van de Champions League, en er is een goede kans dat er meer Zuid-Amerikaanse competities toegevoegd zullen worden.

Daarnaast zou EA Sports in onderhandeling zijn om de Jupiler League, de tweede divisie van Nederland, toe te voegen. Ook zou EA Sports interesse hebben in de Chinese Super League en is er een kans dat er damescompetities geïntroduceerd zullen worden.