Familie Eva Green niet blij met blote borsten

De familie van Eva Green is niet altijd te spreken over de naaktscènes die ze speelt. "Mijn familie vindt dat soort scènes meestal vreselijk", zei de Franse actrice in de talkshow van Jimmy Kimmel. Green was de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws om een gewaagde poster en trailer van haar nieuwe film Sin City: A Dame to Kill For.

Op de poster is Green te zien in een doorschijnende witte blouse. Die moest in de Verenigde Staten worden gekuist, en nu is de actrice te zien in een iets minder doorschijnende, maar nog steeds weinig verhullende, witte blouse. Zender ABC wilde de filmtrailer niet laten zien vanwege de pikante naaktscènes.

"Mijn moeder is actrice, dus die begrijpt het wel", ging de 34-jarige Green verder. "Maar mijn vader en zus zijn diep geschokt."

Wat dat betreft heeft Green een reputatie hoog te houden. "Mijn eerste film was The Dreamers van Bernardo Bertolucci, en die bevatte nogal wat gewaagde scènes", zei ze over het drama uit 2003. "Mijn vader wist zich er geen raad mee. Dat begrijp ik ook wel."

Een groot deel van de familie Green heeft het nog steeds moeilijk met die film. "Het is echt alsof hij nooit heeft bestaan, een groot taboe."