Justin Bieber wordt weer ondervraagd over Gomez

Justin Bieber moet van de rechter weer vragen beantwoorden over zijn ex-vriendin Selena Gomez. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ op basis van juridische documenten. De zanger werd in maart verhoord omdat zijn bodyguard wordt beschuldigd van mishandeling, maar schoot tijdens het vragenvuur volledig uit zijn slof. Beelden van het verhoor lekten uit.

De rechter vindt dat de 20-jarige Canadees, die volgens de fotograaf zijn lijfwacht opdracht gaf hem te mishandelen, opnieuw moet worden verhoord omdat hij de eerste keer vragen ontweek en uiteindelijk boos wegliep. De zanger, die werd gevraagd of Gomez ooit aanwezig was bij een ruzie tussen Biebers bodyguards en fotografen, wordt tijdens het tweede verhoor door dezelfde advocaat het vuur na aan de schenen gelegd. Het is nog niet duidelijk wanneer de zanger wordt verhoord, wel wordt Bieber wederom gefilmd.

De lijfwacht van Bieber zou ruim een jaar geleden een paparazzo meerdere keren hebben geslagen. Volgens de fotograaf deed de kleerkast dit in opdracht van de zanger en hij eist daarom een schadevergoeding van Bieber en zijn lijfwacht. Toen de zanger werd ondervraagd over de zaak werd hij opstandig en leek hij arrogant. Nadat de naam van Gomez, met wie hij al jaren een knipperlichtrelatie heeft, meerdere keren was gevallen, werd Bieber kwaad. "Vraag me niet naar haar, vraag me niet naar haar", tierde hij, waarna hij de verhoorkamer verliet.

Bieber komt de afgelopen maanden geregeld in aanraking met justitie. Vorige week sloot de zanger een akkoordje met justitie voor de vandalismezaak die tegen hem liep. Bieber, die het huis van zijn buurman met eieren had bekogeld, moet een cursus woedebeheersing volgen en kreeg een taakstraf en een proeftijd van twee jaar opgelegd. Daarnaast lopen er nog meerdere zaken tegen de zanger, waaronder een voor roekeloos rijgedrag in Miami en mishandeling in Toronto.