Verkrachting meisje (16) gaat viral

Jada uit het Texaanse Houston deed onlangs een schokkende ontdekking. Het 16-jarige meisje ontdekte pas na enkele dagen dat ze was verkracht. Dit nadat beelden van de verkrachting via social media werden gedeeld.

Het meisje ging vorige maand met een vriendin naar een feestje. De feestvierder was een kennis van haar vriendin, dus dacht Jada dat het wel snor zat, zo vertelde het meisje dinsdagavond aan de tv-zender KHOU 11. Niets bleek echter minder waar.

De organisator van het feestje had het meisje een drankje gegeven met hierin GHB of iets soortgelijks. Hoewel ze zich niets meer kan herinneren van die avond, bleek al gauw wat zich daar had afgespeeld. Jada bleek te zijn verkracht

Na enkele dagen gingen filmpjes en foto's van de verkrachting van het tienermeisje als een lopend vuurtje over het internet. Het meisje is woedend op haar verkrachters, en heeft besloten haar verhaal te doen op de nationale televisie. Dat laatste had zij beter niet kunnen doen.

Op internet wemelt het nu van de 'grappenmakers', die met de hashtag #JadaPose het slachtoffer belachelijk maken. Zo wordt de draak gestoken met de houding die Jada aannam tijdens de verkrachting. Vervolgens zet men filmpjes en foto's hiervan online. Ook worden er andere 'grappen' over de verkrachting gemaakt.

Desondanks is er nog geen bewijs opgedoken of het verhaal van de verkrachting klopt. De politie is namelijk nog volop bezig de zaak uit te zoeken.


Een stel Aziaten heeft er inmiddels een animatiefilmpje van gemaakt...