Sekstape geile docenten uitgelekt

Leerlingen van de Unity Secondary School in Daveyton zijn het respect in hun docenten kwijt. Op internet is namelijk een videootje opgedoken waarin verschillende docenten seks hebben op eigendommen van de Zuid-Afrikaanse school. Ook de tuinman van de school doet vrolijk mee.

De bewuste beelden zijn vorige week geschoten tijdens een intiem onderonsje van enkele leraren. Het filmpje werd ontdekt door een dochter van een van de deelnemende leraren, die het vond in de telefoon van haar vader. Vanaf donderdag ging de sekstape als een lopend vuurtje door de school.

In het filmpje is te zien hoe een schaarsgeklede dame een leraar trakteert op een lapdance. Een andere docent trekt zijn broek van de kont waarna hij wordt verwend met een pijpbeurt. Zijn collega's moedigen hem hierbij aan. Dit alles op stoeltjes van de school, die door de geile meesters in kwestie zijn achterovergedrukt.

En daar wringt hem nu juist de schoen. De school in kwestie heeft namelijk een nijpend tekort aan stoeltjes. "Vooral tijdens de examenperiode blijken stoelen vaak spoorloos verdwenen", vertelt een tienermeisje. "Nu weten wij waar ze zijn gebleven."

De leerlingen vinden het moeilijk om nog vertrouwen te hebben in hun docenten. "Hoe kan ik nu respect opbrengen sinds ik mijn leraar met zijn lul uit de broek heb gezien?", vraagt een schoolmeisje zich af. "Het is walgelijk!" De schoolcommissie heeft laten weten een onderzoek te zullen instellen naar het gedrag van de betrokken leraren.

 
Bericht door Daily Sun.
De bewuste beelden. NSFW, uiteraard