Buschauffeur gepijpt in stadsbus

Albuquerque, de grootste stad van de Amerikaanse staat New Mexico, heeft Alex Gonzales de zak gegeven. De gewezen buschauffeur is op heterdaad betrapt toen hij zich door een vrouwtje in natura liet betalen voor een ritje met de stadsbus. De dame in kwestie had namelijk gedokt met een pijpbeurt.

Maar liefst veertien jaar lang draaide Gonzales iedere werkdag aan het grote rad om passagiers te laten in- en uitstappen. Tot hij op een dag in mei besloot zich eens te laten verwennen. Toen hij op die dag zag dat er alleen een vrouw achterin de bus zat, zag hij zijn kans schoon.

De beste man sloot de deuren en liep naar achteren. Hij ging naast de vrouw zitten, haalde zijn spermaspeer tevoorschijn en zei: "Jij weet hoe laat het is!" De buspassagiere boog zich hierop voorover en liet de sabbelsabel van Gonzales minutenlang gewillig door haar lippen glijden.

Eenmaal klaargekomen stond de buschauffeur weer op en ging weer aan het werk. Hij was er waarschijnlijk nog mee weggekomen ook, ware het niet dat iemand die op de bus stond te wachten, alles live heeft kunnen aanschouwen. Deze spelbreker diende uiteraard direct een klacht in. De beste man is vrijdag de laan uitgestuurd.