Vrouw bijt piemel verkrachter af

Thomas Gwanda uit Kadoma heeft een snoeiharde les geleerd. Tijdens een gedwongen pijpbeurt heeft het slachtoffer de eenogige slang van de 32-jarige Zimbabwenees er afgebeten.

De vrouw had deze week een begrafenis bezocht. Onderweg naar huis ontmoette zij Gwanda. De beste man sleurde hierop de arme vrouw mee naar een verlaten huis.

Hier verkrachtte de vieze kerel het arme slachtoffer. Vervolgens ging hij recht voor haar staan en commandeerde: "Zo mevrouwtje, ga jij me maar even pijpen!"

Gehoorzaam sperde de arme vrouw haar mond wijdopen. Hierna liet zij het zwarte zwaard van Gwanda tussen haar tanden verdwijnen en nam een flinke hap.

Hevig bloedend rolde de arme drommel over de grond, waarna zijn slachtoffer de benen nam. Ze liep rechtstreeks naar de politie om aangfite te doen. De verkrachter krabbelde intussen weer op en waggelde met de jas van zijn slachtoffer over zijn kruis naar buiten.

Onderweg werd hij opgevangen door verontruste dorpelingen, die hem aanraadden naar de politie te gaan. Hier stond hij weer oog in oog met zijn slachtoffer. De politie sloeg hem direct in de boeien en regelde dat de beste man in het ziekenhuis kwam.

Gwanda ligt momenteel in het ziekenhuis bij te komen van zijn verwondingen. Oom Agent houdt buiten de wacht, opdat hij niet de benen neemt. Of het zaakje inmiddels is aangehecht, is helaas niet bekend.