'Huwelijksklok luidt voor Donald Duck en Katrien'

Donald Duck en Katrien durven na een jarenlange knipperlichtrelatie mogelijk een serieuze stap te zetten. Ingewijden uit Duckstad beweren dat de eenden in het huwelijksbootje stappen. "We kunnen niet met en niet zonder elkaar, dat is zo", reageert Katrien in een verklaring. Of het koppel ook daadwerkelijk trouwt, is nog niet duidelijk. Dat is te lezen in het tijdschrift Donald Duck van deze week.

Als Katrien en Donald trouwen, krijgen ze mogelijk wel een naamprobleem. Beide eenden heten namelijk Duck. Of Katrien ook familie is van Donald, is niet duidelijk. Wel wordt gefluisterd dat ze de zus is van de man van Donalds tweelingzus Dumbella, de moeder van Kwik, Kwek en Kwak.

Donalds oom Dagobert Duck, reageert met gemengde gevoelens op het nieuws. "De liefde kan mooi zijn: echt, ik ben dol op mijn geluksdubbeltje, maar denk eens aan wat een bruiloft kost." Ook Guus Geluk, met wie Katrien ook geregeld wordt gespot, baalt flink dat zijn droomvrouw met een ander wil trouwen. "Dit nieuws is echt een klap in mijn gezicht."

Het mogelijke huwelijk houdt ook de sterren in Duckstad bezig. "Draagt Katrien ook een jurk van de modeontwerper Jan Marineblauw", vraagt Wendy van Duck zich af. Presentator Albert Verlinke heeft Duck al gesproken. "Ik heb inderdaad een sms van Donald gekregen. Hij bevestigt dat er iets bijzonders gaat gebeuren."