FOK! wat een weer... Na regen komt zonneschijn

Met de buien viel het de afgelopen dagen behoorlijk tegen. De meeste regen viel in de oostelijke helft van het land. Ook gisteren was het daar nog lange tijd somber met af en toe regen. Elders in den lande waren er wolkenvelden die afgewisseld werden door enkele opklaringen. Morgen wordt het een prachtige dag.

Vanochtend overheerst de bewolking en vallen er enkele buien, mogelijk ook met onweer. Deze buien trekken dan geleidelijk naar het noorden toe weg en vanuit het zuidwesten klaart het dan steeds breder op. De maxima liggen rond de 19 graden en de wind draait van oost naar zuid-zuidwest.

Morgen is het een schitterende zondag met veel zon en temperaturen die tot boven de 20 graden oplopen, Vanaf maandag is er weer kans op buien.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Zonsobe
Vanuit Den Helder maakte DJ-Koelkast deze fraaie foto van de zon die onder de bewolking doorscheen.