Wilfred Genee vindt flirten onschuldig

Wilfred Genee vindt dat het in zijn huwelijk best kan om te flirten met anderen. "Flirten is heel onschuldig, daar zal mijn vrouw Lili ook zo over denken", zegt de presentator in Veronica Magazine.

Hoewel Genee naar eigen zeggen 'brieven en verzoeken' krijgt van gewillige dames, gaat hij daar nu hij getrouwd is, niet meer op in. Toch werd de presentator wel onzeker van flirterige vrouwen. "De kans is groot dat zulke vrouwen mij niet leuk hadden gevonden als ik niet op tv te zien zou zijn", legt hij uit. "Hoe veel waarde moet ik dan hechten aan het feit dat ze mij aantrekkelijk zeggen te vinden?"

Volgens Genee zit Lili, zijn tweede vrouw, ook niet verlegen om aandacht van andere mannen. "Lili ziet er ontzettend goed uit. Er zijn genoeg mannen die haar heel leuk vinden", legt hij uit. "Soms grap ik: die man wil echt een heel goed gesprek met je hebben. Maar echt een heel goed gesprek."

De 46-jarige Genee, die in 2008 trouwde met Lili en twee kinderen met haar heeft, heeft voor zijn huwelijk al zijn wilde haren verloren. "Toen ik Lili leerde kennen had ik mijn onrust al ruimschoots weggewerkt", zegt de presentator. "Nu zijn we vooral ouders van jonge kinderen die meer met poepluiers bezig zijn."