Lily Allen bedankte voor rol in Game of Thrones

Lily Allen was bijna te zien in de fantasyserie Game of Thrones. De 29-jarige zangeres bedankte echter omdat ze zich zou moeten laten betasten door haar broertje Alfie, die in de tv-serie de rol van Theon Greyjoy voor zijn rekening neemt. Dat vond Lily iets te ver gaan, legde ze uit in een chat op Reddit.

"Ze hebben me gevraagd voor een cameo in Game of Thrones", onthulde de Britse zangeres. "Ze vroegen of ik interesse had in de rol van Theons zus. Maar dat voelde niet goed omdat ik op een paard zou moeten zitten terwijl hij mij zou betasten. Toen ze me dat vertelden, zei ik: nee, bedankt."

In het tweede seizoen van Game of Thrones keert Theon na jaren terug naar zijn geboortegrond. Daar komt hij zijn zus Yara tegen, maar hij herkent haar niet en probeert haar te versieren. De 27-jarige Alfie Allen vertolkt sinds het eerste seizoen van Game of Thrones de rol van Theon Greyjoy.

Hoewel Lily Allen niet te porren was voor de rol van Yara Greyjoy, staat ze wel open voor een optreden in Game of Thrones. "Een cameo als artiest zou ik wel leuk vinden", deelde de zangeres via Reddit. "Bijvoorbeeld zoals Sigur Rós heeft gedaan." De IJslandse band kwam voorbij in de tweede aflevering van het huidige, vierde seizoen van de populaire tv-serie.


Lily zong op haar eerste album een liedje over broertje Theon Greyjoy.