FOK! wat een weer... Sluierbewolking

Goedemorgen! Met een noordelijke stroming wordt vrij koele lucht aangevoerd. Ik vond het gisteren zelfs bijna onaangenaam, zeker toen de zon zich even achter wat wolken verschool. De afgelopen nacht was koud met minima die in het zuidoosten tot rond of zelfs net iets onder het vriespunt doken.

Het weer voor vandaag is vrij goed te noemen. Het kwik loopt weer ietsje op en ligt tussen de 12 en 17 graden. Er is vrij veel sluierbewolking aanwezig, maar de zon schijnt daar nog wel doorheen. De wind neemt gelukkig weer af en draait naar een westelijke richting toe. Rondom dodenherdenking is het ook droog en rustig.

Goed nieuws voor Bevrijdingsdag. Het is overwegend droog met af en toe zon, al komt er later op de dag wel wat meer bewolking binnendrijven. De temperaturen liggen op de meeste plaatsen rond de 16 graden.

Vanaf dinsdag wordt het weer enigszins wisselvallig met enkele buien.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Loreley
Qltel was de afgelopen week aan de Rijn. Om precies te zijn, bij de Loreley. Daar is een bekend verhaal over.

Loreley2
De 'Schone Vrouwe' was helaas voor qltel nergens te bekennen...