Voetlikker de lik in

Een man uit Belfort verdwijnt voor anderhalf jaar achter tralies. De geile Fransoos heeft namelijk ingebroken om vervolgens een oud vrouwtje aan haar voeten te likken.

Het oude besje wist niet hoe ze het had vorige week. Terwijl ze rustig op bed lag, werd er ineens ingebroken. Een zwaar benevelde kerel liep haar slaapkamer binnen.

De beste man dook meteen naar de rimpelige voeten van het mens en begon deze te besnuffelen. Vervolgens haalde hij zijn lange lap uit de mond en likte de graftak de voetschimmel uit haar tenen.

De opoe kreeg spontaan een astma-aanval. Hierop vroeg zij de geile voetfetisjist om haar inhalator, die de frivole Fransoos haar keurig overhandigde. Vervolgens jatte hij een paar pantoffels van het vrouwtje en nam de benen.

De volgende dag voelde hij zich schuldig en bood telefonisch zijn excuses aan. Desondanks werd de voetlikker alsnog in de boeien geslagen. Bij huiszoeking werden nog zo'n vijftig dvd's met voetporno en slippers gevonden.

Dinsdag moest de beste man voor de rechter verschijnen. Hij gooide het nog op een moeilijke jeugd, maar tevergeefs. De magistraat heeft hem tot anderhalf jaar water en brood veroordeeld.