Tienermeisje stopt pistool in poesje

Dallas Archer uit Tennessee is geen strak tienermeisje meer. Het 19-jarige meisje uit Kingsport had namelijk een revolver verstopt in haar punani. Het vuurwapen bleek nog te zijn geladen ook.

Het blondje werd maandag betrapt op het rijden met een ongeldig rijbewijs. Hierop besloot Bromsnor Archer op te pakken en in de gevangenis te gooien. Tijdens het fouilleren voelde een gevangenismedewerkster echter een vreemd voorwerp bij haar kruis.

Hierop besloot men de jongedame aan een nadere inspectie te onderwerpen. Al snel toverde men een geladen revolver uit haar poesje tevoorschijn. Voor de kenners: een North American Arms 22 LR revolver, een minivuurwapen van tien centimeter met plaats voor vijf kogels.

Het wapen blijkt vorig jaar te zijn gestolen van John Souther, een gepensioneerde autoverkoper. Toen men hem op de hoogte stelde dat zijn revolver was teruggevonden, gaf hij aan deze graag terug te willen. Bij het horen van de vindplaats, voegde de ouwe baas eraan toe dat hij het vuurwapen wel grondig zal schoonmaken met bleekmiddel.

ArcherDe revolververstopster in kwestie
(foto: Kingsport Police Department)