FOK! wat een weer... Enkele buien?

Het weer valt deze dagen reuze mee. Op verreweg de meeste plaatsen is het gewoon droog gebleven ondanks de buienkansen. Er waren wel enkele buien, maar eigenlijk alleen maar in het noordoosten en in het zuiden. Dat waren wel stevige buien. Gistermiddag brak zelfs de zon uitbundig door en was er in een groot deel van het land van buienvorming nauwelijks sprake. 

Dit is dus de aanleiding om ook voor vandaag terughoudend te zijn in het maken van een voorspelling. Eigenlijk hebben we een herhaling van zetten. Perioden met zon, enkele wolkenvelden en mogelijk dus die buienkans. Uiteraard kan dat overal gebeuren, maar er zullen ook zeker plaatsen zijn waar de zon opnieuw uitbundig zal schijnen. We zullen het zien. Er staat een zwakke zuidoostelijke wind en in de zon loopt het kwik op tot ongeveer 19 graden. Heerlijk dus.

Dit vrij onzekere weerbeeld houden we ook morgen en overmorgen vast. Zeker is wel dat de temperatuur zeer aangenaam blijft, en veel wind staat er niet.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

BoTiel
Paddo maakte deze schitterende foto in de wijde omgeving van Tiel.