Opa, pa én zoon verkrachten zuster

In Taiwan dient momenteel een bizarre rechtszaak. Een 70-jarige man, zijn 45-jarige zoon en zijn 15-jarige kleinzoon hebben namelijk alle drie een verpleegster verkracht. In totaal werd de vrouw maar liefst 81 keer in één jaar aangerand.

De Indonesische vrouw kwam in 2010 in dienst bij de familie Hu. Zij moest de ernstig zieke overgrootmoeder, de moeder van de 70-jarige man, verplegen.

Al na een maand verkrachtte opa de zuster. Hierna dreigde hij haar terug te sturen naar Indonesië als zij naar de politie zou stappen. Even laten randde ook zijn zoon de weerloze vrouw aan. En ook hij uitte hetzelfde dreigement. Terug naar land van herkomst als zij zijn vrouw zou inlichten.

Pas toen de verpleegkundige in 2011 haar salaris ontving, deed zij haar beklag bij het ministerie van Arbeid. Hierna werd het drietal in de boeien geslagen.

Volgens de rechtbank heeft opa de vrouw in een jaar tijd 43 keer seksueel misbruikt. Zijn zoon deed het met 35 keer ook niet best. Kleinzoonlief deed het met drie keer nog eens dunnetjes over.

Opa verweerde zich nog door te zeggen dat de seks vrijwillig was. Desondanks zette de rechter hem voor tien jaar op water en brood. Zijn zoon draait negen jaar de bak in. De zaak tegen de minderjarige kleinzoon is echter nog steeds aan de gang.