Gejank om bier en tieten

In Engeland is ophef ontstaan rond een opmerkelijke promotiecampagne van bier. Kroeg The Victoria in Birmingham had namelijk de tieten van een barjuffrouw ingezet om hun bierassortiment te promoten. Tot grote woede van enkele tientallen humorloze trutten.

Kroegbaas Ian Cole heeft enkele butienlandse biertjes, waaronder Amstel Bier, toegevoegd aan de bierkaart. Om deze aan de man te brengen, werd serveerster Lucy Wedge bij de tap gezet voor een foto. Hierin toont de 21-jarige haar weelderige boezem en je ziet een paar biertjes.

Vervolgens werd het kiekje via social media gedeeld. Dit was zeer tegen het zere been van woedende feministes. "De foto was maar liefst 7500 keer bekeken en er waren slechts 37 klachten", aldus Cole. "Het had een man of vrouw kunnen zijn op de foto, maar toevallig had Lucy die dag dienst."

De foto werd de volgende dag al weer verwijderd, waarna de pub zijn excuses heeft aangeboden. Lucy zelf snapt de ophef niet. "Het was absoluut geen provocerende foto", vindt de serveerster. "Er is niets mis met een beetje inkijk."

Het bewuste kiekje en de serveerster in kwestie