'Terugval Lindsay Lohan niet onverwacht'

Het verhaal dat Lindsay Lohan afgelopen weekeinde naar de fles zou hebben gegrepen komt voor vrienden en familie niet als een verrassing. "Helaas is dit verhaal niet zo schokkend en verbaasde het niemand", zegt een ingewijde tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

Lohan, die vorige zomer voor de zoveelste keer een afkickkliniek verliet, goot zich naar verluidt op het Amerikaanse festival Coachella vol met wodka. "Lindsays vrienden en familie hoopten dat ze nuchter kon blijven, maar hebben allemaal wel eens meegemaakt dat ze terugviel", vervolgt de ingewijde.

De actrice zei vorige week in een aflevering van haar realityserie al dat ze sinds haar terugkeer uit de kliniek een wijntje had gedronken. Wel beweerde Lohan dat het bij één drankje was gebleven. Ingewijden spreken echter wel degelijk van een terugval. "Ze vindt het niet gemakkelijk om eerlijk te zijn tegen mensen die dicht bij haar staan."

De 27-jarige actrice zou weer drinken omdat ze geen stok achter de deur heeft. Ze hoeft zich niet binnenkort bij de rechtbank te melden. "Daardoor hoeft ze nergens verantwoording voor af te leggen." Volgens een ingewijde baalt haar familie erg van haar terugval. "Lindsay werkte heel hard om nuchter te blijven en iedereen was heel trots op haar. Ze hopen dat ze weer op het rechte pad terechtkomt."