The Rolling Stones geven extra shows in Australië

The Rolling Stones hebben twee extra concerten aan hun tournee in Australië vastgeplakt. De rockers beklimmen nu ook op 1 november het podium in Perth en op 15 november in Cessnock. Dat heeft concertorganisator Frontier Touring maandag bekendgemaakt. Ook onthulde de band de precieze data van de verschoven tournee door Australië en Nieuw-Zeeland.

De Stones zouden in eerste instantie vorige en deze maand down-under op het podium staan. De band annuleerde de zeven concerten echter vanwege de zelfmoord van de vriendin van zanger Mick Jagger. De kaartjes voor de verschoven concerten blijven geldig. Gedupeerde fans die niet naar de vervangende concerten kunnen, kunnen voor het einde van de maand het geld van hun tickets terugkrijgen.

Het eerstvolgende concert dat The Rolling Stones geven, staat vooralsnog gepland voor 26 mei in Oslo. De rockers beklimmen tijdens hun tournee ook het podium in onder meer Parijs, Berlijn en Madrid. De Britten doen ook Nederland aan. Ze verzorgen op 7 juni een optreden op Pinkpop.

De 49-jarige L'Wren Scott, die sinds 2001 een relatie had met de 70-jarige Jagger, werd vorige maand levenloos aangetroffen in haar appartement in New York. De modeontwerper had zichzelf met een sjaal aan een deurknop opgehangen.