Makers Sharknado 2 willen 50 mille voor extra scène

De makers van Sharknado 2: The Other One willen een nieuwe scène aan hun film toevoegen voordat die in juli in première gaat. Via een crowdfundingcampagne kunnen fans geld doneren. Het doel is vijftigduizend dollar op te halen.

In Sharknado werd Los Angeles geteisterd door een verwoestende wervelwind die hordes hongerige haaien vanuit zee de binnenstad in slingerde. De belaagde bewoners moesten zich zien te verdedigen met geïmproviseerde wapens als honkbalknuppels en kettingzagen. In het vervolg is Manhattan de klos.

Gelukkig wordt het geld van potentiële donateurs goed besteed. Zo drukt producent The Asylum hen op het hart dat het budget volledig op zal gaan aan noodzakelijke apparatuur als kettingzagen en aan speciale effecten om haaien, haaien en nog meer haaien te kunnen maken. Uiteindelijk kan, als er voldoende overblijft, een heuse haai worden geadopteerd.

Over de scène zelf willen de makers nog niet te veel kwijt. "We kunnen je wel vertellen dat de scène haaien bevat, en kettingzagen, en kettingzagen in de buurt van haaien."