'Justin Bieber niet meer welkom in clubs Miami'

Justin Biebers arrestatie in Florida krijgt nog een staartje. De 20-jarige zanger is niet langer welkom in clubs in Miami, schrijft entertainmentwebsite TMZ op basis van ingewijden. Bieber werd begin dit jaar gearresteerd in Miami Beach.

Grote clubs als LIV, Story en Adoré willen Bieber niet meer op hun dansvloer zien. Volgens de ingewijden komt dat niet alleen doordat de zanger nog geen 21 jaar is, de minimumleeftijd waarop in de Verenigde Staten alcohol genuttigd mag worden.

Vooral Biebers arrestatie schrikt clubeigenaren af. De Canadees werd in januari na een avondje stappen in de boeien geslagen omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Als gevolg van Biebers arrestatie kreeg nachtclub SET, waar de zanger die avond met zijn entourage hing, veel kritiek te verduren.

Bieber moet volgende maand in de rechtbank tekst en uitleg geven over zijn onverantwoorde rijgedrag. Volgens geruchten wordt achter de schermen druk gewerkt aan een akkoordje met justitie. Dat zou inhouden dat Bieber ervanaf komt met enkel een proeftijd.