Springende sterren 'cameltoe' fobie

Britt Dekker is bang dat er vanavond niet genoeg kijkers zijn voor Sterren Springen in de plomp. Daarom vertelt het stereotype blondje een spannend verhaaltje over kamelentenen. Er zal natuurlijk geen kamelenteen te zien zijn, maar ondertussen verhoogt het wel de kijkcijfers.

Of het badpak dat Britt draagt tijdens Sterren Springen echt meer laat zien dan ze zou willen, is dus nog even de vraag. "Stel je krijgt een cameltoe. Dan gaan ze dat filmen, dat had ik niet verwacht", zegt de realityster, die al veel camera-ervaring heeft. De angst voor een badpak dat te strak bij haar kruis zit, lijkt daarmee ongegrond. "Ik dacht dat die cameraatjes onder water gewoon voor leuke gezichten waren", speelt de ervaren blondine haar stereotype rol van dom blondje verder uit.

De 22-jarige Dekker, die de duikshow van SBS6 promoot, wil op televisie niet te veel van haar lichaam laten zien om de kijkcijfers op te krikken. Daarom doet ze nog even een uitspraak over stuiterende tieten: "Ik zou echt niet willen dat een bloot iets op tv komt. Ik ga gewoon in een strak badpak. Als je die goed strak trekt, kunnen er geen tieten uitvallen."

Hoewel Dekker met haar tieten in Playboy heeft gestaan, vindt ze een naakt televisieoptreden anders dan foto's in het blootblad. "In Playboy staan foto's met goed licht. Ik wil niet live op SBS ontbloot op televisie." De blondine vond het zelfs spannend om in zwemkleding op de buis te komen. "Ik was eerst onzeker, maar toen dacht ik: je hebt in Playboy gestaan. Over een paar blote tieten benen en armen moet ik wel niet zeuren."