Brabantse beffer nieuwste FOK!hype

Soms kom je op FOK! weleens topics tegen waarvan je denkt: 'Wat moet ik daar nu mee?'. Gisteren werd er weer zo'n pareltje geopend in het KLB-forum. Met als topictitel 'Mensen die Brabantse beffer niet kunnen waarderen' steekt de_boswachter Brabantse beffer een hart onder de riem.

Het topic gaat over een figuur die zichzelf de 'Brabantse beffer' noemt. Op zijn site, waarvan je de URL in het bewuste topic kunt vinden, biedt een 47-jarige man uit Eindhoven zijn befkunsten aan. Beffen is zijn specialiteit, maar hij wordt ook gevraagd voor 'een vaginale massage met dildo's/vibrators'.

Hij doet het echter niet voor het geld. "Ik doe dit bijzonder graag en geniet ervan als een vrouw een orgasme bereikt", zo staat er op zijn site te lezen. "Ik kan iedere vrouw, ook al is zij niet de mooiste of de jongste, bevredigen."

De bebrilde Brabander is 178 meter lang en noemt zijn postuur, ondanks 86 kg, normaal. Verder ontvangt en verplaatst hij zich graag en heeft een goed getrainde tong. Over geld doet hij niet moeilijk.

Als je bij hem thuis afspreekt, kost het je niks. Maar als er geneukt moet worden of je wilt in de poeperd worden genomen, moet je 15 euro aftikken. En als hij bij jou moet komen, vraagt hij een geringe benzinevergoeding. "Mochten er meer dames in een familie of woning gebeft en bevredigd willen worden? Bespreek dit dan, want dat kost niks extra, omdat ik er dan toch ben." Zo is Brabantse beffer dan ook wel weer.

Sinds het topic loopt het storm op de site van de sympathieke Brabo. Omdat de beste man ook webcamuurtjes houdt, is het een FOK!ker gelukt hem voor de webcam te krijgen. Tijdens dit gesprek is men overeengekomen hem eens gratis te pijpen.

Tot zover dan Brabantse beffer. We wensen je een prettig weekend!

Update 18.24 uur:
Brabantse beffer kan de enorme toeloop dankzij FOK! niet meer aan. Hij is dan ook even offline gegaan, zo laat hij weten. Hij komt vast snel terug, dames!

Beffer offline