Lijk gevonden op set nieuwe Avengers-film

Het leven van een filmmaker gaat niet altijd over rozen. Daar kan Michael Bay over meepraten. Nadat vorig jaar de cineast en zijn crew al werden bedreigd tijdens de opnames van Transformers: Age of Extinction, zit het nu met The Avengers: Age of Ultron alweer niet mee.

Via de Zuid-Koreaanse website Naver vernemen we dat er de afgelopen week een lijk werd aangetroffen onder de Mapobrug, waar momenteel de opnames voor de langverwachte Marvel-film plaatsvinden. Het lichaam, dat werd aangetroffen door beveiligers van de filmset, had meer dan twee weken in de rivier gelegen.

Terwijl het lichaam uit de rivier werd gevist gingen de opnames van de film gewoon door en lijkt het er op dat niemand regisseur Joss Whedon of de crew had ingelicht over wat er gaande was. Daar de opnames voor Avengers: Age of Ultron bovenop de brug plaatsvinden en niet op de plaats waar het lichaam werd gevonden kunnen deze waarschijnlijk gewoon doorgaan.

De Mapobrug is berucht vanwege de vele zelfdodingen die daar plaatsvinden. Daar kunnen zelfs teksten zoals 'Het mooiste moment van je leven moet nog komen' en 'Je zorgen zullen niks meer voorstellen als je ouder bent' weinig aan veranderen.