Ontmaagden vriendin kost man $1800

Een man uit Chitungwiza die zijn vriendin heeft ontmaagd, moet hiervoor diep in de buidel tasten. De Zimbabwenees moet maar liefst 1800 dollar overmaken naar de bankrekening van de vrouw.

De beste man, die al blijkt te zijn getrouwd met een andere vrouw, wist een studente over te halen haar vliesje te laten doorboren met zijn zwartgepunte zwaard. Op voorwaarde dat hij haar studie zou betalen en met haar zou trouwen, ging zij overstag en spreidde haar benen.

Maar toen puntje bij paaltje kwam, wilde Matthew Simango niet meer. "Ik kon niet met haar trouwen, omdat ze geen maagd meer was", vertelde de beste man aan de rechter. "We hadden elkaar slechts een keer ontmoet, waarna we seks hadden in een hutje."

Dikke onzin volgens de vrouw. Zij heeft bij de kerk diverse tests ondergaan om haar maagdelijkheid te bewijzen, en daaruit kwam naar voren dat zij voor de ontmoeting met Simango nog maagd was. De rechter vond dat de man het vrouwtje flink had genaaid en legde de man een dwangsom op van 1800 dollar, te betalen aan de vrouw in kwestie.