'Bieber is weer eens boos'

Justin Bieber is donderdag woedend weggestormd uit zijn verhoor. De 20-jarige zanger, die aan de tand werd gevoeld over een vechtpartij van zijn bodyguard, stapte op nadat zijn ex Selena Gomez meermaals ter sprake werd gebracht. Ook zijn advocaat verliet het verhoor, schrijft entertainmentwebsite TMZ op basis van ingewijden.

De advocaat van het slachtoffer, een paparazzo, wilde weten of Gomez ooit aanwezig was bij een ruzie tussen Biebers bodyguards en fotografen. De spierbundels die de zanger moeten beschermen, krijgen het geregeld aan de stok met de paparazzi. De advocaat vroeg tot drie maal toe naar Gomez. "Vraag me niet naar haar, vraag me niet naar haar", zou Bieber hebben geroepen toen hij de verhoorkamer uitstormde. De zanger en de 21-jarige Gomez zijn al jaren verwikkeld in een knipperlichtrelatie.

Vijf minuten later keerden Bieber en zijn advocaat terug voor de rest van het verhoor. Volgens TMZ verliep de ondervraging na de onderbreking echter nog moeizamer. Bieber zou op een van de vragen 'yeah' hebben geantwoord, waarna de zanger de vraag kreeg of hij daarmee ja bedoelde. "Wat is in godsnaam het verschil tussen yeah en ja?"

Bieber moest tekst en uitleg geven over de vechtpartij waarbij zijn bodyguard in juni betrokken was, omdat de bewaker in opdracht van de zanger gehandeld zou hebben. De Canadees krijgt de komende tijd met behoorlijk wat advocaten en rechters te maken. Tegen Bieber lopen nog twee rechtszaken, nadat hij in januari twee keer werd gearresteerd. Daarnaast onderzoekt justitie nog een aantal andere incidenten waarbij de zanger betrokken was.