Koblenko spuit en slikt

Victoria Koblenko wordt de nieuwe presentatrice van het programma Spuiten en Slikken van BNN. Tim Hofman wordt de vaste tafelheer van de geboren Oekraïense. Geraldine Kemper gaat weer op pad om reportages te maken en wordt in het nieuwe seizoen bijgestaan door Jan Versteegh. Dat laat de omroep woensdagmiddag weten.

"Ik voel me vereerd dat BNN mij heeft gevraagd deel uit te gaan maken van Spuiten en Slikken", laat Koblenko weten. "Het is een icoon van de Nederlandse tolerantie en ruimdenkendheid geworden. Het is een informatief programma over wat iedereen bezig houdt, maar op een sexy, rock-'n-rollmanier."

Dit seizoen kent ook een nieuwe rubriek, De Seksbar. Hier lopen Hofman, Kemper en Versteegh langs de meest spraakmakende nieuwsberichten en feiten op het gebied van seks. Daarnaast volgt Versteegh voor S&S wekelijks Paul, die van zijn verslaving af probeert te komen. Een loodzwaar en emotioneel traject. Het bekende item van een BN'er die wordt uitgehoord over zijn seksleven blijft behouden.

Spuiten en Slikken is vanaf 30 maart iedere zondag om 22.15 uur te zien op Nederland 3.