Nieuwe borstjes voor Dead or Alive 5 Ultimate

Tecmo Koei en Team Ninja hebben een releasedatum en prijs bekendgemaakt voor het personage Marie Rose. Daarnaast kan de uitgever melden dat de free-to-downloadversie van Dead or Alive 5 Ultimate een downloadmijlpaal heeft bereikt.

Team Ninja heeft bekendgemaakt dat de free-to-download versie van Dead or Alive 5 Ultimate, Core Fighters genaamd, een miljoen keer gedownload is via PlayStation Network. Om dit te vieren is het Jann Lee-personage tijdelijk gratis te downloaden voor PlayStation 3. De bundel is vanaf 12 maart gratis te verkrijgen. De actie loopt tot drie weken later. De Lorelei-arena is gratis vanaf 25 maart. Dit geldt voor de PlayStation 3- en Xbox 360-versie van Dead or Alive 5 Ultimate.

Eind maart is Marie Rose, een nieuw personage van de acradeversie, te koop voor € 5,99 voor de achttienjarige lolita. Er zijn alternatieve kostuums te koop voor € 1,99. Er komt ook een bundel voor het personage met daarbij de extra kostuums. Marie Rose en haar pakjes zijn vanaf 25 maart beschikbaar voor PlayStation 3 en 26 maart voor Xbox 360.