Politie laat hart én roede kloppen

De politie van het Spaanse Aragon heeft diep door het stof moeten gaan. Zij hadden namelijk een briljante methode gevonden om les te geven in reanimatie. Door gebruik te maken van filmpjes van lekkere wijven in lingerie.

Om El Bromsnor een EHBO-cursus te geven, had de politie van Jaca een hele kudde agenten bijeengeroepen op het hoofdbureau. Daar zou hun lesmateriaal worden getoond om iemands hart weer op gang te brengen.

De koddebeiers gingen er eens goed voor zitten. Maar de filmpjes lijken echter niet alleen iemands hart weer te laten kloppen, want menig geile glimknoop kreeg ook een kloppende roede. De video's zijn namelijk behoorlijk sexy.

Zo geeft de ene lingeriebabe de andere een hartmassage. In een ander filmpje is een neger met een mokkel aan het droogneuken. Dit om de Heimlich-greep uit te leggen.

Hoewel de Spaanse politie vooraf had gewaarschuwd dat de filmpjes mensen in ondergoed bevatten, namen veel juten toch aanstoot aan het lesmateriaal. De politie heeft nu besloten de videobeelden te schrappen tijdens de vervolgcursussen. Ook heeft Oom Agent zijn excuses aangeboden.


Dit videootje laat menig hart en roede kloppen...


De Heimlich-neger