Claim jouw Lost Saga-bètakey

Lost Saga is het best te omschrijven als een skillbased free-to-play Smash Bros. met een onbeperkt tagteam. Met maar drie aanvalstoetsen en de simpele regels is de game voor iedereen makkelijk op te pakken. Microtransacties focussen zich vooral op het aanpassen van het uiterlijk, dus je hoeft niet bang te zijn geld uit te moeten geven om echt beter te worden.

Tijdens een gevecht kun je uit al je verzamelde personages kiezen om snel te wisselen en zo tactisch voordeel te halen. Het aparte er aan is dat je niet gebonden bent aan maar twee of drie personages: er zijn er meer dan honderd te unlocken die je allemaal in elke wedstrijd kunt gebruiken. Ze delen wel hun levensmeter, dus hoeveel je tegenstander er ook heeft, het zijn alleen tactische voordelen.

De inschrijvingen voor de closed bèta van Lost Saga zijn begonnen en FOK! heeft de hand weten te leggen op bètakeys. Deze keys zorgen ervoor dat je vanaf 27 februari los kunt gaan in deze vechtgame. Wil je het spel zelf eens uitproberen? Claim hieronder je bètakey, ga naar de officiële website en vul de sleutel daar in. Vanaf 25 februari kun je de gameclient downloaden, zodat je 27 februari meteen kunt spelen.