Vrouw (34) springt uit raam na doen jochie (15)

Aardig wat jongeren hebben het vast wel eens gedaan: nadat vader en moeder zijn gaan slapen stiekem een amoureus rendez-vouz hebben. Maar bij heel wat minder jongeren zal dat rendez-vouz met een 35-jarige zijn, die vervolgens uit het raam springt.

Het overkwam een vijftienjarig jochie uit het Amerikaanse Arizona. Nadat zijn moeder 's avonds in slaap viel, bracht de 35-jarige vrouw hem een bezoekje. Ze kwam niet alleen: met haar bracht ze alcohol en een flinke hitsigheid. Het jochie en de vrouw dronken en vrijden, dat laatste zelfs twee keer.

Omstreeks twee uur 's nachts waren ze evenwel iets te wild: de moeder van het jochie hoorde 'kloppende geluiden bij de trap en de slaapkamer'. Toen ze poolshoogte nam, bleek de deur van de vijftienjarige gesloten. De jongen deed uiteindelijk open en de moeder schrok zich een hoedje.

Tussen het bed en de muur zag ze namelijk een naakte vrouw hurken. De moeder schreeuwde dat de vrouw moest verdwijnen. De vrouw kleedde zich snel aan en sprong vervolgens uit het raam op de eerste verdieping. De moeder verklaart dat ze de vrouw vervolgens weg zag hinken.

Maar daarmee is de kous nog niet af. Dertig minuten later stonder er iemand aan de deur. De moeder herkende de dame als Keri Gonzalez, een buurtbewoner die ze al eens gewaarschuwd had om weg te blijven omdat Keri met haar zoon flirtte. Keri klaagde dat ze haar enkel gebroken had bij de sprong en vertrok weer.

Vanzelfsprekend werd de politie gebeld. Spoedig werd Gonzalez opgepakt - het gips zat reeds rond haar enkel - en ze bevestigde het verhaal van de jongen. Ze zei dat ze uit het raam gesprongen was, om te voorkomen dat de moeder haar zou herkennen. Om een of andere reden loog ze wel over waar ze woont.

Gonzalez is in hechtenis genomen, in afwachting van haar proces wegens seksueel wangedrag met een minderjarige en het afleggen van een valse verklaring.

Als je crazy eyes opzoekt in het woordenboek, staat deze foto erbij (foto: Pinal County Sheriff's Office)Als je crazy eyes opzoekt in het woordenboek, staat deze afbeelding erbij
(foto: Pinal County Sheriff's Office)