Dolfinarium 'blij verrast' door auditie Britt

Het Dolfinarium in Harderwijk zegt verrast te zijn door de auditie van Britt Dekker. "We zijn op een positieve manier verrast. De passie, liefde en het respect zijn zeker aanwezig", zegt een woordvoerder tegen Novum Nieuws. De realityster deed woensdag auditie voor een baan als dolfijnentrainster.

Dekker droomt al jaren van een carrière als trainster. Volgens de zegsman was het ook voor de realityster een mooie ervaring. "Wij waren erg verrast en ik denk dat Britt dat ook was. Ze heeft een goede indruk achtergelaten."

Het park durft nog niet te zeggen of de blondine in de toekomst aan de slag kan in het Dolfinarium. "Dat is niet na een dag te zeggen." Dekker gaat ergens in de komende weken nog een keer meelopen met de trainers. "Ze moet ook haar kennis kunnen delen met de gasten", zegt de zegsman.

Als de 21-jarige realityster inderdaad beschikt over genoeg kennis over de dieren dan zou het best eens kunnen dat ze in de toekomst dolfijnen gaat trainen. "Als de kennis inderdaad aanwezig is en er is een vacature beschikbaar: you never know."